Lifeline hjertestartere

Det er ikke tvil om at et en investering i hjertestarter på deres bedrift vesentlig vil kunne øke overlevelsesmuligheten om en hjertestans skulle oppstå.

Det finnes mange forskjellige typer av hjertestartere på markedet og de fleste fungerer bra.

Likevel er det ting en skal vurdere nærmere.

Det viktigste er hvor enkel den er i bruk. Husk at skal du engang bruke en hjertestarter, er du neppe rolig og avbalansert i øyeblikket. Du er livredd. Det er viktig at alt er enkelt og fungerer greit når du trenger den. Lifeline hjertestartere fra Mediq er enkle i bruk og vil raskt gjøre deg trygg på det du holder på med.

Prisen er viktig. 

Lifeline hjertestartere har en pris på ca kr 15000 inkl MVA.

Lifeline AED er en solid,amerikansk maskin som raskt er blitt en markedsleder i Norge. Den har norsk tale og har innebygd de siste retningslinjer for korrekt bruk. Designet er flott (om det betyr noe) og vekta er 2 kg inkl batteri. Batteriet har  for øvrig syv års varighet og tåler 300 støt. Lifeline AED er også godt beskyttet mot støv og fuktighet (IP54) . Oppladningstid for strømstøt er seks sekunder.

Defibrillatoren kjører selftest daglig,ukentlig og månedlig. Lifeline AED har syv års garanti og fri oppdatering om prosedyrene skulle endre seg.

Norsk bruksanvisning  er inkludert. Eventuelt kan jeg holde kurs for ditt firma. Jeg har alt av utstyr og meget stor erfaring med rundt 40 år som heltidansatt i ambulansetjenesten og jeg har stor erfaring med undervisning over hele landet. Jeg har også treningsmaskin som er identisk med den skarpe maskinen. Her blir treninga svært realistisk.

PS-Lifeline View er en dyrere maskin med interaktiv fargeskjerm i senter for veiledning underveis. Lifeline View viser med video hvordan du skal bruke hjertestarteren, fra å forberede pasienten, åpning og tilkopling avelektrodene til kroppen forlevering av strømstøtene. Denne er også to-språklig (norsk og engelsk). LifelineView er den eneste hjertestarteren på markedet med videoskjerm.

Lifeline View veier bare 1,4 kg og er også mindre i volum(18,5 x 24x 5,8 cm) enn Lifeline AED. Den tåler fall fra 1.2m mot bakken, også med skjermen. Godkjent for bruk i det amerikanske forsvaret.

Lifeline View har fire års varighet på batteriet.

8 år garanti – ingen service på enhetene. Skulle det skje noe i garantiperioden får du en ny maskin av Mediq Norge AS, enkelt og greit!

Prisen på Lifeline View med videoskjermen er kr 23700 inkl mva